Nigloland heeft naam nieuwe achtbaan onthuld via eerste teaser video

Het Franse pretpark Nigloland is volop bezig met de bouw van een nieuwe achtbaan. Het gaat om een Water Coaster, die gebouwd wordt door de Duitse fabrikant Mack Rides. Deze achtbaan wordt gebouwd naast de bestaande achtbaan Alpina Blitz, op de voormalige locatie van het reuzenrad. Het park maakte de naam van deze nieuwigheid nu officieel bekend.

 

In het Franse pretpark Nigloland worden credithunters in de watten gelegd, want nadat het park dit jaar nog maar de familieachtbaan Noisette Express opende, zal er ook volgend jaar een nieuwe achtbaan openen.

Het park investeert in een Water Coaster van de Duitse fabrikant Mack Rides. De bouw is momenteel volop bezig en gaat aan een snel tempo vooruit. Deze bouw kan je op onze speciale pagina volgen.

 

In een eerste teaserfilmpje laat Nigloland voor het eerst officieel de naam zien.

 

 

Krampus Expedition

De naam wordt Krampus Expedition. In het filmpje zien we dat het thema bergachtig wordt en dat je zogezegd op een expeditie gaat naar de Alpen. De naam komt van een mythe waarin verteld wordt dat het wezen Krampus half geit, half demon is. De Krampus gaat op zoek naar stoute kinderen en sleurt een zak met twijgen met zich mee, waarmee hij de kinderen slaat wanneer ze zich misdragen.

 

 

Video: Nigloland