Nieuwe zweefmolen in opbouw in de Efteling

Er wordt op dit moment hard gewerkt op het Anton Pieck Plein in de Efteling. Er wordt namelijk een nieuwe zweefmolen geplaatst, al zal je heel goed moeten kijken om het verschil te zien want die lijkt precies op z’n voorganger.

 

De vorige Zweefmolen die op het Anton Pieck Plein stond was wel degelijk aan vervanging toe. Al 120 jaar draaide de molen trouw zijn rondjes! De Efteling vond alsnog dat een nostalgische zweefmolen in hun aanbod niet gemist kon worden dus komt er een nieuwe Zweefmolen. De buitenschil van de attractie wordt een exacte kopie van de oude molen maar binnenin, dat is een ander verhaal! Alle techniek is aangepast aan de hedendaagse normen en de schil is helemaal tot in de kleinste details bestudeerd en nagemaakt. Zo kan deze, nostalgisch uitziende, Zweefmolen weer heel wat jaren mee en zodoende nieuwe kinderen en ouders gelukkig maken! De komende dagen kan je de verdere opbouw van de Zweefmolen volgen op het Anton Pieck Plein.

 

 

Vanaf de Winter Efteling kan iedereen weer komen zweven. De Winter Efteling gaat dit jaar van start op 16 november ’20.