Fotoalbum: De Zonnegloed – oktober 2020

In het West-Vlaamse Oostvleteren kunnen dierenliefhebbers een bezoekje brengen aan Sanctuary De Zonnegloed. Met het woord dierenliefhebbers gebruiken we de juiste term, want deze dierentuin is veel meer dan een klassieke zoo. Als je naar De Zonnegloed gaat, dan breng je een bezoekje aan wel meer dan honderd geredde dieren. Het is namelijk een toevluchtsoord (Sanctuary) voor mishandelde, verwaarloosde of verbannen dieren. Hier vinden de viervoeters of gevleugelde beesten een definitieve en veilige thuis. De Zonnegloed kreunde begin dit jaar nog onder de meedogenloze coronacrisis en zocht extra steun bij het grote publiek. Het vroeg om vrije giften, waaronder zelfs groenten en/of fruit om aan de dieren te geven. We brachten onderstaande foto’s mee voor jou, maar we moedigen alvast iedereen aan om ook een bezoekje te brengen aan De Zonnegloed.