Ook dit jaar jagen de griezels van Walibi Rhône-Alpes je de stuipen op het lijf

Ook dit jaar zal het Franse pretpark Walibi Rhône-Alpes een Halloween evenement aanbieden, met respect voor de corona maatregelen. Het park daagt jong en oud uit om hun angsten te confronteren tijdens het Halloween evenement.

 

Van 3 oktober tot 1 november zal het Halloween-evenement van Walibi Rhones-Alpes weer de nodige creeps naar het park lokken. Enge wezens bezetten het park en spookhuizen, maar ook de jongere bezoekers krijgen de kans om te genieten van het kleurrijke seizoen vol pompoenen. Zo is er voor hen bijvoorbeeld de show Halloween Dance.

 

Spookhuizen

Alcatraz

Kan jij aan Alcatraz ontsnappen, het lijkt een onmogelijke opgave. Veroordeeld tot een verblijf in deze gevangenis moet je zien te overleven.

 

Le Manoir Hanté

In dit landhuis wonen figuren uit de engste horrorfilms die je de daver op het lijf zullen jagen.

 

Scare zones

Campement De La Peur

De vriendelijke ogende inwoners van Canada hebben hun vrienden de houthakkers uitgenodigd. Het minste dat van hen gezegd kan worden is dat ze niet erg open staan voor bezoekers. Ze hebben hun kamp opgezet in de Explorer Adventure zone en zullen niet rusten tot ze elke parkgast verrast hebben.

 

Vaudou City

De enge wezens die hier ronddwalen zijn op zoek naar jouw hersenen voor hun lunch, opgelet ze houden zeker niet van humor.

 

Nocturnes

Zaterdag 24 oktober, zondag 25 oktober en zaterdag 31 oktober kun je genieten van een avondopening tot 19 uur. De nocturnes worden afgesloten met een knallend vuurwerk zolang de COVID-19 maatregelen dit toelaten.