Spookachtig plezier in oktober bij Taunus Wunderland

Sinds begin oktober werd Taunus Wunderland weer omgetoverd tot het grootste horrorpark van het Rijn-Main-gebied. Meer dan 10.000 pompoenen, 5.000 balen stro, 10.000 maïsstengels en veel horrorversieringen wachten op Halloween-fans van alle leeftijden. Op alle openingsdagen in oktober staat er griezelig en eng plezier op het programma, evenals pompoen snijden, schminken en een gevarieerd Halloween-programma. Speciale hoogtepunten zijn onder meer een horrorlabyrint, een enge selfiestoel, een angstaanjagende heksendans bij het vuur, een kleurrijk trick-or-treat-programma en vele andere verrassingen voor bezoekers.

 

“In de Halloween-maand oktober wordt het Taunus Wunderland omgetoverd tot een gezinsvriendelijk spookpark. Overal in het park ontdek je vuurspuwers en enge figuren. En elke bezoeker die in Halloweenkostuum het park bezoekt, betaalt een gereduceerde entreeprijs van slechts € 18,50. We kijken ernaar uit om met onze gasten het grootste Halloweenfeest in het Rijn-Main-gebied te vieren, rekening houdend met de Corona-maatregelen ”, vertelt Otto Barth, parkdirecteur van het Taunus Wunderland.

 

Lange Halloween-nachten – op 17, 24 en 31 oktober huiveren we tot 23.30 uur

Op de laatste drie zaterdagen van oktober eindigt het horrorplezier in Taunus Wunderland pas om 23.30 uur. Op deze lange Halloween-avonden kunnen bezoekers in het donker op de achtbaan rijden en ’s nachts door de griezelige themawerelden wandelen. Bovendien wachten op deze lange nachten vele “speciale gasten” de bezoekers op: de horrorverhalenverteller Andreas Krall, de wintersteengeesten, een adembenemende vuurshow en als hoogtepunt van de lange Halloween-avonden elke zaterdag een spectaculair vuurwerk. Dit jaar vindt vanaf 21.30 uur ook de Halloween Sound of Taunus Party plaats met unieke live bands en podia tussen de attracties.