Walibi Belgium en Aqualibi heropenen op 1 juli

Vanaf 1 juli opent Walibi Belgium weer voor publiek. Ook waterpark Aqualibi zal weer toegankelijk zijn. Deze woensdag gaf de Nationale Veiligheidsraad groen licht voor de heropstart van Belgische pretparken en zwembaden vanaf 1 juli. Met een vertraging van enkele weken volgt ons land het voorbeeld van de buurlanden waar recreatieparken sinds eind mei hun activiteiten hervatten. Walibi en Aqualibi kijken er alvast naar uit om hun bezoekers te verwelkomen.

 

 “Wij kunnen rekenen op een jarenlange expertise waarbij de veiligheid van onze bezoekers steeds centraal heeft gestaan. Dat is nu niet anders. De invulling van deze veiligheid wordt tegenwoordig wel verruimd. Voldoende afstand houden en extra hygiënemaatregelen worden ook in onze parken de norm.”

Jean-Christophe Parent, CEO Walibi Belgium