Het Duitse Landerlebnis heeft haar eerste achtbaan geopend

Het Noord-Duitse pretpark Landerlebnis pakt dit jaar uit met een nieuwe achtbaan. Het gaat om een familieachtbaan die eigenlijk vorig jaar al had moeten openen. Ondertussen is de rollercoaster geopend op de eerste dag dat het park weer open mocht sinds de coronacrisis.

 

Het Noord-Duitse pretparkje Landerlebnis dat op 45 minuten rijden ligt van de Nederlandse grens, heeft haar eerste achtbaan geopend. Het gaat om een familiecoaster met de Big Apple / Wacky Worm lay-out, een achtbaan voor de allerkleinsten dus. Bezoekers moeten minstens 120 centimeter groot zijn en ouder dan 4 jaar zijn, om een ritje te mogen maken. De rollercoaster heeft de naam Willi der Wurm gekregen, niet te verwarren met de achtbaan Willy der Wurm die rondreist op de Duitse kermissen.

Vorig jaar opendeb er ook al twee nieuwe attracties. Het ging toen over Wilde Hilde, een glijbaantoren met meerdere glijbanen naast elkaar. Hoppel Gockel is dan weer een attractie waarbij de kinderen een ritje kunnen maken op een paardjesbaan, gebouwd door Metalbau Emmeln.

Landerlebnis werd opgericht in 2016 door de Duitse kermisfamilie Janßen. Zij bezitten onder andere ook de achtbaan Crazy Mouse. Dit is een wilde muis achtbaan met draaiende karretjes.

 

 

Foto: Landerlebnis