Pairi Daiza Resort heropent met nieuwe verblijven

Pairi Daiza heropent, in overeenstemming met de beslissingen genomen door de overheid, op 8 juni haar Pairi Daiza Resort, met unieke verblijfsaccommodaties tussen de dieren. Een wereldreis in alle veiligheid, vlakbij huis? Het kan nu ook in onze 50 nieuwe kamers, met onder meer onderwaterzicht op ijsberen en walrussen.

 

In het Canadese gebied The Last Frontier en nu ook het poolgebied The Land of the Cold, biedt het Pairi Daiza Resort haar bezoekers een nog groter hotelassortiment. Dit jaar zullen maar liefst 100 accommodaties (waaronder kamers, lodges, suites, ondergrondse lodges, onderwaterkamers,…) onze resortgasten een onvergetelijke, nachtelijke ervaring bieden tussen een ongezien scala aan indrukwekkende diersoorten: bruine beren, zwarte beren, walrussen, wolven, ijsberen, damherten, Siberische tijgers, Stellerzeeleeuwen en binnenkort ook pinguïns.

In slaap vallen bij het huilen van de wolven, neus aan neus ontwaken met een bruine beer voor je slaapkamerraam, het waterballet van de Stellerzeeleeuwen bewonderen vanaf je balkon of zelfs een ijsbeer naast je bed zien duiken: het is allemaal mogelijk.

50 nieuwe accommodaties in de Poolgebieden

In The Land of the Cold, de nieuwe poolwereld die tegelijk de grootste investering ooit voor Pairi Daiza betekende, ontdekken onze bezoekers de wonderlijke dieren van de Noordpool en de Zuidpool, maar leren ze ook meer over alle gevaren die deze unieke werelddelen en hun fauna bedreigen. Ontmoet er de ijsbeer, de walrus, de Siberische tijgers en binnenkort ook de pinguïns. Al deze dieren zijn in Pairi Daiza in het kader van internationale kweekprogramma’s met het oog op het redden van deze soorten in gevaar. Als ambassadeurs van hun bedreigde soortgenoten in het wild, helpen ze hier het publiek te sensibiliseren, maar dragen ze ook bij aan wetenschappelijk onderzoek en het versterken van hun genetische kapitaal. Dit in de allerbeste levensomstandigheden, met territoria die tot de allergrootste en allerbeste ter wereld behoren, en waar ze niet moeten vrezen voor alle gevaren waaronder zij lijden in de natuur.

 

Binnen deze poolwereld vinden bezoekers 50 suites en kamers met adembenemend zicht op deze territoria. Of het nu een onderwaterzicht is vanuit je bed of een panoramisch raam vanuit je salon: elke hotelgast vindt in het Pairi Daiza Resort de kamer van zijn voorkeur. En dat in een setting afgewerkt met hoogwaardige materialen, geraffineerde decoratie-elementen, privé-sauna’s en gastronomische maaltijden. In elke accommodatie vinden onze hotelgasten vooral rust en een nauw contact met de machtige diersoorten die er huizen. Een onvergetelijke ervaring.

Veiligheid en gezondheid gaan voor

In het belang van al onze bezoekers blijven dezelfde Covid-19-veiligheidsmaatregelen van kracht in het Resort, zoals die ook in park voorzien zijn. 

Daarnaast zijn extra maatregelen voorzien in het kader van een veilig verblijf voor zij die overnachten :

 • Alle ruimtes in het Resort, waaronder sanitair en restaurants, worden meermaals per dag grondig ontsmet.
 • Textiel wordt gewassen en ontsmet volgens de strengste
 • Check-in en receptie vanop afstand zodat rechtstreeks contact tot een minimum beperkt
 • Private roomservice is voor alle hotelgasten
 • De social distancing-regels en allerstrengste hygiënevoorschriften worden als vanzelfsprekend ook in de restaurants van het Resort

 

Alle verblijven zijn in halfpension

Geen verborgen kosten in het Pairi Daiza Resort. Al onze overnachtingen zijn inclusief :

 • Twee volledige dagen toegang tot het park
 • Ontbijt en avondmaal
 • Toegang tot het park vòòr het dagpubliek
 • Overnachten tussen de dieren
 • 24 uur op 24 toegang tot The Last Frontier en The Land of the Cold
 • Parking
 • Een welkomstgeschenk

 

Boeken kan al vanaf 129 euro per persoon.

Info en reservaties : via telefoon op het nummer +32 (0)68 250 850, tussen 9u en 17u30. Of via mail op reservations.resort@pairidaiza.eu.