Fotoalbum: Alabama Adventure & Splash Adventure – juni 2017

Het coronavirus wist de wereld op korte termijn erg hard te veranderen. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer reizen als nooit tevoren, maar ondertussen blikken we graag terug op de verschillende reizen die er de afgelopen jaren gemaakt zijn geweest. Vandaag gaan we op pad met Rudy en nemen we jullie mee op reis naar een overzeese bestemming.

 

Alabama Adventure & Splash Adventure:

Alabama Adventure & Splash Adventure is een pretpark en waterpark gelegen in Bessemer in de Amerikaanse staat Alabama. Het park dat werd opgericht in 1998 heeft al vele verschillende eigenaars gehad.

Er zijn ook twee rollercoasters, de kleinste is de Big Apple coaster Centi-Speed, gebouwd door Fajume. De grootste achtbaan is Rampage, een houten achtbaan van Custom Coasters International met een lengte van 1066,8 meter, een hoogte van 36,6 meter en een snelheid van 90,1 km/u.