Eerste achtbaan in opbouw bij Jardin des Bétes

Het Franse pretpark Jardin des Bétes zal dit jaar haar allereerste achtbaan openen. Het wordt een Spinning Coaster en is op maat van het familiale publiek van het park. Verder wordt momenteel een nieuw schommelschip getest, dat eveneens dit jaar geopend wordt.

 

Voor 2020 heeft het Franse park Jardin des Bétes weer enkele nieuwigheden op de planning staan. Zo zal het park haar allereerste achtbaan openen. Deze achtbaan werd geleverd door het Italiaanse bedrijf Gosetto en wordt momenteel volop opgebouwd in het park.

 

 

De tweede nieuwigheid wordt een groot schommelschip. Dit schommelschip is op enkele dagen tijd volledig opgebouwd en wordt momenteel volop getest.

 

 

Om een ritje te maken in beide attracties moeten de bezoekers nog tot minstens 27 juni geduld hebben omwille van de coronacrisis.

 

Bron en foto’s: Jardin des Bétes