Europa-Park mag binnenkort weer open

Europa-Park, het grootste pretpark van Europa gelegen in Duitsland, kondigt aan binnenkort weer open te gaan. Vanaf 29 mei zijn bezoekers opnieuw welkom in Europa-Park en de hotels. De restaurants in de hotels verwelkomen al bezoekers vanaf maandag 18 mei.

 

Europa-Park heeft vandaag naar buiten gebracht wanneer het park opnieuw kan openen. Vanaf vrijdag 29 mei verwelkomt men opnieuw bezoekers in Europa-Park en de hotels. Het gigantische waterpark Rulantica blijft wel nog gesloten. De restaurants in de hotels gaan al iets eerder open, namelijk op maandag 18 mei. Bezoekers moeten verplicht op voorhand tickets te kopen. Men zal werken met een beperkte capaciteit.

 

Het park zal zorgen voor de nodige hygiënemaatregelen. Mondkapjes worden verplicht in overdekte ruimtes, wachtrijen en attracties. Shows en parades zullen voorlopig nog niet doorgaan. Europa-Park werkt ook aan een app met de naam Distance Radar. Die moet ervoor zorgen dat bezoekers anderhalve meter afstand houden.

 

Abonnementhouders mogen voorlopig slechts één keer per maand naar het park. Europa-Park voorziet wel een compensatie, abonnementen worden namelijk verlengd voor de periode dat het park gesloten was en de periode met een bezoekerslimiet. Op dit momenten zijn abonnementen niet meer te koop.

 

Bron: Europa-Park