UK Trip 2019: Dag 11 – Thorpe Park

Tijdens deze tijden van corona nemen we jullie graag mee naar vorig jaar, toen we nog wel gewoon naar onze geliefde pretparken konden gaan. In april 2019 gingen 4 echte credithunters op jacht in het Verenigd Koninkrijk. Benjamin, Jos, Lennert en Jonathan trokken er 13 dagen op uit om de grootste en kleinste pretparken van het land onveilig te maken.

 

Op de elfde dag van onze reis bezochten we Thorpe Park. Eén van de grootste pretparken van het Verenigd Koninkrijk met heel wat leuke achtbanen.

 

Thorpe Park:

Thorpe Park Resort, beter bekend als Thorpe Park, is een Engels themapark gelegen tussen de steden Chertsey en Staines-upon-Thames in Surrey. Het wordt beheerd door Merlin Entertainments. Thorpe Park Resort is gebouwd in de jaren 70 op een grindgroeve die deels overstroomd was, waardoor het park vandaag nog steeds gedomineerd wordt door een (onder)waterthema. Het is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste pretparken van het Verenigd Koninkrijk, met iconische achtbanen in haar portfolio. Denk maar aan Stealth, Swarm en Nemesis Inferno.