Uitgelicht: Miniwah & Das Geheimnis von Gold Creek City – Freizeitpark Plohn

De indoor achtbaan Miniwah & Das Geheimnis von Gold Creek City neemt je mee op avontuur doorheen het Western dorpje Gold Creek City. Een ritje verloopt in twee delen, eerst traag en tijdens het tweede rondje sneller. Zo krijg je een darkride en achtbaan in een.

 

 

Miniwah & Das Geheimnis von Gold Creek City is een bijzondere indoor achtbaan in Freizeitpark Plohn. Ze werd gebouwd door het Duitse bedrijf Mack Rides en is van het type Powered Coaster. Deze werd geopend in 2015.

Deze achtbaan rijdt tijdens haar eerste rondje traag doorheen het Westernstadje Gold Creek, waar je heel wat taferelen kan ontdekken als in een darkride. Tijdens het tweede rondje gaat het er sneller aan toe en raas je doorheen de stad. Wie een ritje wil maken kan dat vanaf een minimumlengte van 1 meter onder begeleiding. Vanaf 8 jaar mag je alleen instappen.