Blijf in uw kot met onze pretparkmuziek playlist op Spotify

In deze onzekere tijden zoeken de mensen steeds meer manieren om even aan de huidige situatie te ontsnappen. Daarvoor hebben wij de perfecte remedie: een Spotify afspeellijst met meer dan twaalf uur aan pretparkmuziek. Zo kan u zich in alle veiligheid toch in uw favoriete pretpark wanen.

 

Themeparkfreaks heeft voor u op Spotify gezocht naar bekende en minder bekende muziek uit de pretparkwereld en deze allemaal gebundeld in een grote afspeellijst. De playlist omvat ruim twaalf uur aan muziek uit onder andere de Efteling, Phantasialand, Europa-Park, Toverland, Disney, Universal, Walibi, Gardaland en vele anderen. Ideaal om even uw gedachten te verzetten tijdens deze hectische en onzekere tijden. Volg en beluister onze afspeellijst hieronder of via deze link.

 

 

Disclaimer: Enkel de parkmuziek die effectief op Spotify te vinden is, is mee opgenomen in onze afspeellijst. Als de muziek uit uw favoriete park ontbreekt, is deze waarschijnlijk niet ter beschikking gesteld door het park.