Fotoalbum: Freizeit-Land Geiselwind – augustus 2019

Ten Oosten van het Duitse Würzburg kan je het gezellige pretpark Geiselwind terugvinden. Dit park bood oorspronkelijk veel attracties aan die recht van de kermis kwamen. In de loop der jaren besliste het park echter om deze attracties van de nodige thematisatie te voorzien, waardoor Geiselwind een ware metamorfose aan het doormaken is. Zo is Drachenburcht een totaal nieuw gebied dat eerder in 2019 opende. Hier kan je onder andere de coaster DrachenHölhe uitproberen. Voor velen is deze coaster gekend onder zijn vroegere naam Die Höhle, een mobiele achtbaan die in Duitsland op de kermissen rondreisde.

Verder kan je hier ook nog genieten van onder andere een Huss-Condor (welke een echte zeldzaamheid aan het worden is). Probeer zeker deze Condor uit tijdens een bezoek aan Geiselwind. Van hieruit kan je immers op een originele manier genieten van een prachtig zicht op het park én op de Boomerang-coaster, misschien wel de soepelste Boomerang die je kan vinden.