Thorpe Park opent Black Mirror-attractie

Het Engelse pretpark Thorpe Park opent dit jaar een Black Mirror-attractie. Het park spreekt zelf van de eerste Live Action Black Mirror-ervaring ter wereld. De attractie draait volledig rond de populaire gelijknamige Netflix-reeks. Black Mirror is een Britse serie waarin alles draait om moderne technieken uit de toekomst die de werkelijkheid beïnvloeden.

 

Bij het Engelse pretpark Thorpe Park maken ze zich klaar voor het nieuwe seizoen. Een nieuwigheid dit jaar wordt de Live Action maze Black Mirror Labyrinth. Heel veel details maakt het park voorlopig nog niet bekend, maar alles in deze maze draait om de populaire Netflix-reeks.

In de maze zal gebruik gemaakt worden van ultramoderne technieken. Al je zintuigen zullen volgens het park op de proef gesteld worden. De vraag is of je de werkelijkheid verliest wanneer deze attractie jou een vreemde waarheid voorspiegelt die ervoor zorgt dat je je eigen bestaan in twijfel zal trekken.

 

Bron en foto: Thorpe Park