Fotoalbum: Spoorwegmuseum Utrecht – januari 2020

Themeparkfreak Timothy trok onlangs naar het Spoorwegmuseum te Utrecht. Dit bijzonder interactieve en moderne museum weet je te verwonderen met de wereld der treinen, trams en alles wat daarbij hoort. Geen saaie bedoening, want het museum trekt de kaart van de totaalbeleving met enkele walkthrough adventures /darkrides. Waan je terug in het oude Engeland, waar de eerste trein werd geïntroduceerd. Test vervolgens je machinist skills in de treinsimulator “De vuurproef”. Stap daarna in de karretjes van de darkride “Stalen Monsters” die je langsheen enkele indrukwekkende locomotieven brengt uit het tijdperk de stoomlocomotieven. Het museum is grotendeels overdekt, maar bezit ook een outdoor zone met onder andere een kinderspoor. Hou je van treinen, darkrides en geschiedenis, dan is dit misschien wel iets voor jou.