Nieuwe vakantiewoningen voor Tropical Islands in 2020

Tropical Islands, het grootste indoor waterpark van Europa, zal dit jaar 135 nieuwe vakantiehuisjes bouwen zodat de bezoekers nog meer overnachtingsmogelijkheden hebben. Deze zullen te vinden zijn in het buitenbereik en moeten beschikbaar zijn vanaf de zomer.

 

Minder dan een jaar na de overname door Parques Reunidos presenteert de nieuwe eigenaar de eerste investering voor het grootste indoor waterpark van Europa. Nabij de grote iconische koepel ontstaan er namelijk 135 nieuwe vakantiehuisjes. Volgens general manager Wouter Dekkers is dit om te voldoen aan de grote aanvraag naar overnachtingsmogelijkheden. Het aantal overnachtingen in de streek is in stijgende lijn en ook bij Tropical Islands is dit voelbaar. Zo kon men vorig 1,2 miljoen bezoekers verwelkomen waarvan 480.000 bleven overnachten.

Tegen midden dit jaar moeten de eerste 79 huisjes, die de firma Wanders uit Nederland bouwt, klaar zijn en bezoekers zullen kunnen kiezen tussen huizen voor 4, 6 en 12 personen. De andere 56 huizen moeten tegen augustus klaar zijn.

 

De eerste huisjes werden ondertussen geplaatst

 

 

 

Met deze uitbreiding zal het aantal vakantiehuisjes stijgen van 113 naar 248. Zo wil men hun strategie verder uitwerken om hun gasten langer te laten blijven en een overnachting bij hen nog aantrekkelijker te maken.

 

Enkele concepten

 

Bron: Tropical Islands