Familypark opent nieuwe attractie Wasserwerk

Het Oostenrijkse pretpark Familypark, gelegen nabij het Neusiedler Meer, opent dit jaar de nieuwe waterspeelplaats Wasserwerk. Kinderen zullen zich hier naar hartenlust kunnen uitleven met heel wat waterspellen.

 

Het Oostenrijkse pretpark Familypark kwam vorig jaar nog in handen van de Franse pretparkgroep CdA (een groep die ook Walibi Belgium, Walibi Holland, Bellewaerde en Parc Astérix in handen heeft) en het park zal dit jaar uitbreiden met een nieuwe attractie waarbij kinderen het niet droog zullen houden.

Wasserwerk, zoals de attractie zal heten, belooft heel wat waterplezier op een oppervlakte van 250 m2. Kinderen kunnen hier op elkaar schieten met waterkannonen, maar ze kunnen er ook een grote tillende emmer, heel veel waterstralen en fonteinen trotseren.

De nieuwigheid wordt dus zeer interactief en zorgt voor welgekomen verfrissing tijdens warme zomerdagen.

 

 

Bron en foto: Familypark