Fotoalbum: Conny-Land – september 2019

Op een boogscheut verwijderd van de grens met Duitsland vinden we het Zwitserse parkje Conny-Land terug. Dit parkje kent haast de grootte van een postzegel, maar in iedere hoek valt er wel iets te beleven. De blikvanger van het park is ongetwijfeld de achtbaan Cobra. Deze achtbaan strekt zich over de gehele lengte, inclusief de parking, van het park. Het gaat over een shuttle-coaster van de Russische constructeur Pax Company. Een andere attractie die quasi de gehele lengte van deze postzegel opeist is Mammut Tree. Hier worden bezoekers meegenomen in een gondel die erg veel weg heeft van een skilift. De gondel beweegt zich tweemaal doorheen een gigantische artificiële boom die centraal in het park staat. Tijdens de tweede beurt komt de gondel echter tot stilstand in de boom; wat er daarna volgt hoort een geheim te blijven.