Oktoberfoor van Oostende pakt uit met 5 nieuwe attracties

De Oktoberfoor van Oostende vindt dit jaar plaats van 4 oktober tot en met 3 november 2019. 69 kraampjes zakken af naar de Belgische kuststad en daarvan zijn er 15 van het type grootvermaak, dit is net iets minder dan vorig jaar. Er zijn maar liefst 5 attracties voor de eerste keer aanwezig wat dan weer wel meer is dan vorig jaar.

 

Dit jaar zijn er 5 nieuwe attracties die hier voor het eerst staan. De mensen die houden van thrill rides kunnen terecht in de Smashing Jump “Flying Jump” van Hendrickx Alain en de Loopfighter “Rock & Roll” van Simon Kylie. Wie niet bang heeft van hoogtes kan een ritje maken in de Capriolo “Eclips” vab Florens Nicolas. Voor de kinderen is er het gloednieuwe spookhuis “Walking Dead” van Dewingaerden Nancy en de achtbaan “Dragon” van Torfs die als de vervanger van Tokio Express komt.

Thrill rides vinden we terug met de Afterburner “G-Force” van Dotremont en Saelens maar ook de Contact “Tiki Party” van Kylie Simon is van de partij. Verder hebben we nog de Polyp Monster 3 “Aqua Riesen Polyp” van René Lauwers en de Tripride “Rock ‘n’ Roll” van Joeri Hayen van de partij. Meer thrill rides vinden we terug met de Take Off van Philippe Schmitt terug net zoals de Bidule “Movie Star” van Steve Stevereyns. 

Voor de kinderen is er ook heel wat fun te beleven. Zo zijn de botsauto’s, spookhuizen en draaimolens present. De volledige attractielijst kan je hieronder ontdekken.

 

Grootvermaak:

Aqua Riesen Polyp – Lauwers René (Polyp Monster 3)

Belgian Dodgem Cars – D’Hooghe Kristof (Autoscooter/Botsauto’s)

Carrousel – Rorive Frans (Carrousel Galopant)

Dragon – Torfs, Marc (Dragon Coaster) – NIEUW

Eclipse – Florens Nicolas (Capriolo) – NIEUW

Flying Jump – Hendrickx Alain (Smashing Jump) – NIEUW

G-Force – Dotremont/Saelens (Afterburner)

Magic World – Cattin Jérome (Glazen Doolhof)

Movie Star – Stevereyns Steve (Bidule)

Rock ‘n’ Roll – Hayen Joeri (Tripride)

Rock & Roll – Simon Kylie (Loopfighter) – NIEUW

Take Off – Schmitt Philippe (Take Off)

Tiki-Party – Simons/Bodet (Contact)

Villa Chaos – Drutti Romain (Funhouse)

Walking Dead – Dewingaerden Nancy (Loopspookhuis) – NIEUW

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: Kermisland.be