Halloween in Kolmården met enge wezens

Ook in het Zweedse dieren/attractiepark Kolmården weet men wat Halloween vieren is. Op 26 en 27 oktober en van 30 oktober tot 3 november nemen enge wezens het park over. Dit jaar kan men er een nieuw spookhuis ontdekken.

 

De wereld van Pumpania

In de hele nieuwe wereld van Pumpania leeft de goede Pumpa Queen en haar avontuurlijke dochter Miriam, omringd door charmante boswezens en veel pompoenen. In een ander deel van de vallei ligt Kråkborgen waar de verschrikkelijke Pumpaman-man een huis heeft. Hier kan men kijken naar een nieuwe show voor het hele gezin over ’s werelds beste pompoenkwekers die op een dag een magisch zaadje planten dat uitgroeit tot een pompoen die alleen maar groter en groter wordt en uiteindelijk tot leven komt.

 

Gloednieuwe Teddyshow

Bamse’s World blijft vrij van spoken, deze familiezone zal even gezellig zijn als altijd. Je kan er genieten van de nieuwe show Bamse och den stora maskeraden.

 

Nieuw eng horrorhuis

Op een donkere oktoberavond in 1942 kwam dokter Ståhl naar het ziekenhuis. Hij was een briljant arts en wetenschapper, de eerste die vele ernstige ziekten genas. Maar tijdens een experiment ging er iets vreselijk mis. Het medicijn dat de wereld zou bevrijden van lichamelijke kwalen werkte niet zoals het zou moeten en toen Dr. Ståhl het op zichzelf probeerde, veranderde zijn persoonlijkheid. De voorheen goede en charismatische arts werd slecht en begon zijn patiënten bloot te stellen aan gruwelijke experimenten. Sinds die dag zijn er veel opgenomen in het ziekenhuis, maar niemand is ooit weggegaan. Binnen de bloedrode muren worden patiënten gevangen gehouden en voortdurend blootgesteld aan de martelbehandelingen van dokter Ståhl.

 

Attracties

Als het weer het toelaat, worden alle attracties in het park opengehouden, inclusief Wildfire en Safari.