Skyline Park opent opnieuw de deuren met twee nieuwe attracties

In het Duitse Rammingen is Skyline Park aan het nieuwe pretparkseizoen begonnen. Het park opende dit jaar twee nieuwe attracties. Een mini breakdance van SBF Visa Group en de ghost train Geister Slange die van de Duitse kermis komt.

 

Skyline Park heeft op 23 maart opnieuw de deuren geopend. Dit jaar pakt het Beierse park uit met twee nieuwigheden. Ten eerste is er een breakdanceachtige attractie. Het type van de Italiaanse bouwer SBF Visa Group staat bekend onder de naam Crazy Cabs. SBF Visa gebruikte de gondels van hun spinning coasters en plaatste deze op een ronddraaiende schijf. De gondels zelf draaien op hun beurt rond in de tegenovergestelde richting. In de attractie is er plaats voor 16 personen. De nieuwigheid werd geplaatst in het noorden van het park, tussen de condor en de achtbaan Sky Wheel. De attractie kreeg de eenvoudige naam Breakdancer mee.

Niet ver daar vandaan opende het park een tweede nieuwigheid, de spooktrein Geister Schlange. De attractie werd in 1979 gebouwd door Mack Rides. Geister Schlange reisde jaren lang over de Duitse kermis en viert zijn 40-jarig bestaan nu in Skyline Park. De façade is 36 meter breed en 18 meter hoog. De rit is daarmee één van de grootste ghost trains van Duitsland. Bezoekers ervaren een rit van drie minuten verspreid over drie niveaus. Zoals bij elke spooktrein vind je ook hierin de rammelende doodskisten, skeletten en bewegende elementen terug.

Om nog meer leven in het noorden van het park te blazen heeft het park ook een nieuw restaurant “Kuhstall” gebouwd. Tot slot kreeg de Autoscooter de nodige update.

 

Bron foto’s: Parkerlebnis