Isla Mágica opent nieuw themagebied

Het Spaanse attractiepark Isla Mágica breidt dit jaar uit met een nieuw themagebied rond piraten. De zone krijgt twee attracties waaronder een boot rondvaart waar bezoekers in aangespoelde tonnen de omgeving zullen verkennen.

 

‘Huiver Piraten! We hebben Doodshoofdeiland vrijgegeven!’, klinkt het. Isla Calavera oftewel ‘Doodshoofdeiland’ wordt het nieuwste themabied in het Spaanse Isla Mágica in de stad Sevilla. Binnenkort kun je er als echte piraat op ontdekking naar de meest geheimzinnige schatten die zelfs de stoerste piraten niet konden vinden.

Het gebied wordt voorzien van een groot scheepswrak met drijvende vaten, een vulkaan en een gigantische schedel. Naast de gloednieuwe bar ‘El Volcán’ zijn er twee nieuwe attracties te vinden, een interactieve rondvaart en een avontuurlijk klimparcours.

 

El Desfiladero:

El Desfiladero (vertaald: De Kloof) is een attractie waar je absoluut geen hoogtevrees mag voor hebben. Dit reuzenklimparcours brengt je in een traject van klimmuren, netten, tunnels en speciale effecten. Na het beklimmen van de hoge rotsen van de vulkaan steek je er over met de hangbrug naar de mast van het scheepswrak. Daar zijn waterkanonnen die klaar staan om afgevuurd te worden. Na het overlopen in de schedel komen bezoekers terug veilig op de grond dankzij een glijbaan.

 

Los náufragos:

De boot rondvaart ‘Los náufragos’ (vertaald: Het schipbreuk) brengt gezinnen in een echt piratenavontuur. Een grote boot is vastgelopen op het mysterieuze Doodshoofdeiland. De jongste bemanning gaat erop uit om de omgeving te verkennen in aangespoelde tonnen die verspreid over het gebied dobberen. In de vulkaan stoten ze op een schatkist vol met goudstukken.

 

Het themagebied zal later in 2019 openen. Het park zelf opent de deuren vanaf 20 april 2019.