Twee nieuwigheden voor Familypark

Het Oostenrijkse pretpark Familypark zal dit jaar twee nieuwigheden aanbieden. Het park kwam onlangs in handen van de CDA groep, waarin ook de Walibi parken, Bellewaerde en Parc Asterix opgenomen zijn. De eerste nieuwigheid wordt een avonturenparcours, de tweede een Kontiki attractie.

 

Nadat het Oostenrijkse pretpark vorig jaar twee vrijeval torentjes opende en een Carrousel, wordt dit jaar opnieuw geïnvesteerd in wat nieuws. Der Durchgedrehte Wirbelsturm zal de bezoekers meenemen in een bootje dat een orkaan probeert te overleven. Deze attractie werd geleverd door het Duitse bedrijf Zierer . De attractie maakte alvast haar testritjes.

 

De tweede nieuwigheid wordt een avonturenpad voor de jongere bezoekers. Ze zullen over wiebelende paden kunnen lopen, op het water. Ook zullen ze een gezonken piratenschip kunnen verkennen.

Der durchgedrehte Wirbelsturm werd geopend toen het nieuwe seizoen begon op 30 maart 2019, Seeräuber Pfad opent in de zomer.

 

Familypark werd bij het grote publiek bekend toen ze in 2015 uitpakten met een Sky Fly attractie van de Duitse fabrikant Gerstlauer. Deze werd indrukwekkend gethematiseerd naar Leonardo Da Vinci.

 

Bron en foto: Familypark