KMG Experience attractie “Take Off” voor Thurner

De Oostenrijkse exploitant Thurner heeft een nieuwe attractie aangekocht. Het gaat om een Experience van de Nederlandse fabrikant KMG. Deze zal de naam Take Off krijgen en zal vanaf 2019 op de Oostenrijke kermissen gaan rondreizen.

 

Fritz Thurner heeft op 12 maart zijn gloednieuwe Take Off attractie opgehaald bij de Nederlandse fabrikant KMG. De thrill ride van het type Experience zal in première gaan op kermis van Linz. Hiermee zijn de Oostenrijkse kermissen alweer een leuke attractie rijker. Het is niet bekend of Thurner ook in Duitsland zal rondreizen met de Take Off.

De Experience is een molen met drie armen die omhoog gaan. Aan het uiteinde van iedere arm zit een kleine molen met 2 gondels die over de kop draaien. De Experience is gebouwd op één middenbouwwagen. De opbouwtijd van deze attractie bedraagt 3 à 4 uur met drie personen. In totaal is er 1 transport nodig van 28 ton. De attractie is 15,7 meter op 15,9 meter en 9 meter hoog. Er zijn 6 gondels met in totaal 24 zitjes, goed voor een capaciteit van 750 personen per uur.

Bron & Foto’s: KMG Europe BV, Thurner Vergnügungsbetriebe