Fotoalbum: Foire de Mars (Troyes) – maart 2019

De Duitsers mogen misschien wel denken dat ze de beste kermissen of volksfeesten ter wereld hebben, toch is in de Franse stad Troyes de jaarlijkse Foire de Mars geen klein bier. Dit jaar stonden er maar liefst vier achtbanen opgesteld: Scenic Railway, Toboggan, Goulis en Baby Pomme. De Toboggan is allicht de meest opmerkelijke achtbaan in dit rijtje. In deze achtbaan nemen passagiers plaats in een kooi op wielen. De gondel wordt daarna op een verticale lift hill naar omhoog getrokken, waarna deze in de vorm van een spiraal rond de toren van de lift hill haar weg naar beneden zoekt. De vorm van deze achtbaan maakt de attractie transportvriendelijker en compacter dan de meeste andere mobiele achtbanen. Wat nog een opmerkelijke attractie was op deze kermis was de muur van funhouses die er opgetrokken werd. Drie funhouses werden er namelijk naast elkaar opgesteld. Bezoekers kopen dus één kaartje om een ketting aan funhouses te beleven.