Fotoalbums: Belmont Park, Boomers – maart 2019

Tijdens zijn USA trip bezocht Themeparkfreak Dries niet enkel de grote parken, maar maakte hij ook tijd om enkele kleine parkjes mee te pikken. In onderstaande fotoalbums bekijken we zijn bezoekjes aan Belmont Park en twee Boomers parkjes.

 

Fotoalbum: Belmont Park

Belmont Park is een typisch Amerikans pierpark gelegen in San Diego, California. Het park heeft enkele attracties staan voor jong en oud, zoals een Tilt-A-Wirlh, een paardenmolen, botsauto’s enzoverder. Maar de grote blikvanger hier is de houten achtbaan Giant Dipper, die al opende in 1925.

 

Fotoalbum: Boomers Fountain Valley

Boomers Fountain Valley is een typisch kinderpretpark. Je kan hier onder andere een reuzenrad terugvinden en enkel kiddie rides. Een belletje slaan kan op de mini golf. Voor Themeparkfreak Dries was de reden van het bezoek de kinderachtbaan Tiger Mike.

Fotoalbum: Boomers El Cajon

Boomers El Calon is een kinderparkje, waar men enkele attracties kan terugvinden. Je kan hier een ritje maken op het reuzenrad, de karting of één van de overige kinderattracties. Maar de reden dat Themeparkfreak Dries dit parkje aandeed was de kleine achtbaan Miner Mike.