Scandinavisch dorp in volle opbouw bij Europa-Park

Na de grote brand van vorig jaar bleef Europa-Park alvast niet bij de pakken zitten. Twee weken na de brand heropende het park al haar Rapid River Fjord Rafting. Dit jaar staat de heropening van het Scandinavische gebied op de agenda, waaraan druk wordt gewerkt.

 

Europa-Park werkt momenteel aan de wederopbouw van het Scandinavische dorp, dat vorig jaar tijdens een grote brand volledig verwoest werd. Ondanks de brand kon het park twee weken later zijn Rapid River Fjord Rafting weer heropenen. Dit jaar zullen de bezoekers tijdens hun nat avontuur doorheen een gloednieuwe Trollengrot varen. In deze grot komt een fictieve geschiedenis van de Adventure Club tot leven. Twee tieners gingen op ontdekkingstocht in deze grot en ontdekten er de trollenkoning Södtjofsvörnson.

De plechtige heropening van het Scandinavische gebied zal plaatsvinden op 24 mei 2019. Op enkele concepttekeningen ontdekken we hoe het vernieuwde gebied er uit zal komen te zien.

Op enkele bouwfoto’s die het park recent deelde zien we hoe de gebouwen stilaan vorm beginnen te krijgen.

Op de heropening van de Darkride Piraten In Batavia is het wachten tot 2020.

 

Bron en foto’s: Europa-Park