Nieuwe attractie Yukon Wings in opbouw bij Le Pal

In het Franse dieren en attractiepark Le Pal is men volop bezig met de opbouw van de nieuwe attractie Yukon Wings. Deze zogenaamde Windstar Z van Zamperla zal geopend worden naast de achtbaan Yukon Quad.

 

Pret-en dierenpark Le Pal blijft ook dit jaar verder investeren in het aanbod. Nadat het park de achtbaan Yukon Quad opende, zal dit jaar de zone uitgebreid worden met een zogenaamde Windstar Z van de Italiaanse fabrikant Zamperla. Bij dit type attractie bepaal je deels zelf de ervaring door je vleugels op en neer te bewegen.

Deze voor Europa best unieke attractie wordt momenteel volop opgebouwd in het park.

Het is nog maar het tweede exemplaar dat in Europa gebouwd wordt. Het enige andere exemplaar openende in 2018 in het Duitse Plopsa-park Holiday Park.

 

 

Bron en foto’s: Le Pal