Het Marvel Superhelden Seizoen landt in 2019 in Disneyland Paris

Dit voorjaar, en voor het eerst in Disneyland Paris, vergezellen Captain Marvel & Groot het Marvel Superhelden Seizoen om nog meer actie en interactieve ervaringen te bieden aan de gasten van het Walt Disney Studios® Park, te beginnen op 23 maart 2019, precies tussen de lancering van de spannende volgende Marvel actiefilms Captain Marvel en Avengers: Endgame.

 

Dit spectaculaire gelimiteerde seizoen nodigt fans, familie en vrienden uit om samen te werken, actie te ondernemen en oog in oog te komen met de legendarische Marvel Superhelden zoals Spider-man, Captain America, Black Panther, Iron Man, Thor, Black Widow, The Guardians of the Galaxy, Captain Marvel & Groot voor een onvergetelijk avontuur.

 

Stark Expo: Make way for a better tommorow! Met Captain Marvel.

Na haar film debuut op 6 maart maakt Captain Marvel haar eerste verschijning in het Walt Disney Studios® Park tijdens de Stark Expo: Make Way for a Better Tomorrow!

Tony Stark presenteert de nieuwste versie van zijn revolutionaire uitvinding – een ‘Arc Reactor’ dat energie genereert – onder het toeziend oog van Black Widow! Opgepast voor de ondeugende Loki… Hij loert misschien om de hoek met een nieuwe dreiging. Sluit je aan bij Spider-Man en Thor in hun missie om Loki, de angstaanjagende bedrieger, te verslaan en houd de komst van Captain Marvel in het oog om de dag te redden. De aan spanning onderhevige opwinding doet zich meerdere keren per dag voor aan de voet van het Hollywood Tower Hotel.

 

Marvel: Superheroes United

Doe mee met de Superhelden terwijl ze zich verzamelen tijdens de spectaculaire Marvel: Super Heroes United om te vechten tegen Thanos. Deze 20 minuten durende show met verbeterde speciale effecten brengt iconische figuren uit het Marvel Universum samen – waaronder Thor, Iron Man, Black Widow, Doctor Strange, Black Panther en Spider-Man – met een focus op de thema’s van de oorsprong, dualiteit en eenheid. In het Studio Theater staan de gasten centraal in deze spannende missie en beleven ze het verhaal dat zich rondom hen afspeelt als nooit tevoren.

 

Gaurdians Of The Galaxy: Awesome Dance-off

Help de Guardians te ontsnappen tijdens hun groovy escape-missie tijdens Guardians of the Galaxy: Awesome Dance-off! en beweeg samen op het ritme van de beste liedjes uit de saga. En, voor het eerst dit jaar, zal Groot deel uitmaken van het team! Deze show zal meerdere keren per dag plaatsvinden in de Production Courtyard.

 

Captain America Encounter

Gasten kunnen zich op hun volgende missie voorbereiden, leren van de beste, tijdens een epische ontmoeting met Captain America zelf.

 

Nog meer Marvel in Disneyland Paris

Wanneer het Marvel Superhelden Seizoen landt in Disneyland Paris, kunnen fans, familie en vrienden dankzij de Heroic Face Painting* veranderen in hun favoriete held en een stuk actie mee naar huis nemen dankzij exclusieve acties op tijdelijke merchandise.

Dit is slechts het begin van de groeiende Marvel aanwezigheid in het resort! De toekomstplannen voor het Walt Disney Studios Park zijn veelbelovend: het park zal drie nieuwe gebieden omvatten gebaseerd op Marvel, Frozen en Star Wars, samen met nieuwe attracties en live-entertainment. En Disney’s Hotel New York wordt binnenkort opnieuw voorgesteld als Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel, het eerste Disney Hotel dat de opwindende wereld van de Avengers zal voorstellen.

 

*Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Toeslag van toepassing. Bekijk het programma van de parken voor de planning.