‘Baba’s Ruimtereis’ wordt de nieuwe attractie voor Avonturenpark Hellendoorn

Onlangs maakte het Nederlandse pretpark Avonturenpark Hellendoorn bekend dat het kindergebied Dreumesland een gloednieuwe attractie krijgt: een vrije val attractie. Het park maakte op de Facebookpagina de naam bekend.

 

Dreumesland, het kindergebied van Avonturenpark Hellendoorn, wordt uitgebreid naar negen attracties. Het park opent dit jaar een vrije val attractie, raakte onlangs bekend. Avonturenpark Hellendoorn had al een meegegeven dat het een ruimte-thema zal krijgen.

De vrije val attractie zal de naam ‘Baba’s Ruimtereis’ krijgen. Dat maakt het park bekend op hun Facebookpagina. De naam verwijst naar de parkmascotte ‘Baba’. Vorig jaar kreeg Bella, het vriendinnetje van Baba, haar eigen attractie in het park.

Binnenkort komt in het Piratengebied tevens een gloednieuwe attractie. Hiervoor werd een interactief doorloophuis tegen de vlakte gegooid. Wat voor een attractie het zal worden is voorlopig nog onbekend.