Nieuwe kinderachtbaan voor Parc du Bocasse

Het Franse Parc du Bocasse maakte verschillende investeringen voor 2019 bekend. Het opent een nieuwe kinderachtbaan en een restaurant. Daarnaast krijgt Le Train de la Mine een Viking-thema mee.

 

Parc du Bocasse, gelegen in het departement Seine-Maritime – Normandië, opent in 2019 een nieuwe kinderachtbaan. De achtbaan zal gebouwd worden door Preston en Barbieri. De baan wordt 3,3 meter hoog en 53,8 meter lang. De maximum snelheid zal 19,8 km/h bedragen.  Een vergelijkbare achtbaan staat in het Duitse Hansa Park. Zie onderstaande video.

 

Tevens wordt ook de inkomzone aangepakt. Er is inmiddels gestart met de bouw van een nieuw restaurant. Er zal ook plaats komen voor winkels.

Als derde zal Le Train de la Mine omgedoopt worden tot Odin’s Fort. De achtbaan die gebouwd werd door Soquet opende in 2004. Nu zal de achtbaan onderdeel worden van een Viking-thema. Hiervoor worden er twee gebouwen opgetrokken.

Tot slot verlieten Aladin en de rodelbaan het park. Het piratenschip Le Black Pearl werd afgebroken en vervangen door een groter exemplaar.

Parc du Bocasse opent op 6 april opnieuw de deuren.

 

Bron en foto’s: Bocasse Forum Fans