Fotoalbum: Bobbejaanland – Halloween 2018

Afgelopen weekend werden we uitgenodigd in Bobbejaanland om het Halloweengebeuren te ontdekken. Met enkele Themeparkfreaks trokken we richting Lichtaart om alle spookhuizen te gaan ontdekken, waaronder het gloednieuwe Welp. Welp bleek een van de beste Halloween ervaringen te zijn die we ooit mochten ervaren. De maze staat volledig in het teken van de Vlaamse Horrorfilm Welp en werd enorm sterk uitgewerkt. Maar ook Childhood Dreams was opnieuw een schot in de roos, deze maze die enkel geopend is tijdens nocturnes, bied teen ervaring die met niets te vergelijken valt. Behalve deze twee mazes biedt Bobbejaanland ook nog Sonar aan, waarbij je een duikboot betreedt die uit een geïnfecteerde zone brengt en The Doll Factory, waar men het perfecte lichaam creëert met ledematen die men oogst van nietsvermoedende bezoekers. Altijd gek geweest van Clowns, daar zou Bazaar Bizar wel eens verandering in kunnen brengen.  De dag sloot men af met een knallend vuurwerk.