Halloween The Little Villains keert terug naar Mondo Verde voor tweede editie

Op 20 oktober 2018 kunnen de de kleinste Halloweenfans genieten van een event special uitgedacht voor hen. In Mondo Verde gaat dan namelijk Little Villains door. Om 18:30u opent Mondo Verde haar deuren voor een leuke en spannende wandeling door het park!

 

Tijdens Little Villains zullen er doorheen het park griezels en Halloween gerelateerde activiteiten aanwezig zijn. Tevens zijn er enkele marktkraampjes aanwezig voor lekkernijen en Halloween spulletjes en kunnen kids zich laten schminken in Halloween style! De attracties van het park zijn ook geopend! Je mag een zaklamp meenemen ( spannender natuurlijk zonder) en lampionnen zijn ter plekke verkrijgbaar!

 

De avond wordt afgesloten met een Halloween Costume Contest in feestgebouw Al Hambra!

Het kind met het mooiste/ origineelste Halloween Costume wint een mooie prijs! Kom dus verkleed naar dit leuke evenement! Inschrijven hiervoor kan op de avond zelf, met een maximum aantal deelnemers van 30 kids. Deelname aan “The Little Villains“ is voor kinderen vanaf 3 tot 12 jaar en onder begeleiding van ouder(s)/verzorgende.

 

Een spannende route door het park waar je het volgende allemaal gaat meemaken en ontmoeten:

 

  • Pyrates of the Caribbean : de vervloekte piraten dansshow
  • De Ghostbusters spokenjacht
  • Hans en Grietje
  • De heksentunnel
  • Kindergrime
  • Mickey, Minnie, Pluto en Olaf Halloween style
  • Workshop Halloween style
  • De witte tovenaar
  • Alice in Wonderland , met o.a. grote zeepbellen act
  • Halloween snoep, etc.

 

Aanvangstijd: 18:30u Einde: 22:30u

(*) iedereen die het event bezoekt dient een ticket te kopen.

 (**) Leeftijd 3 tot 12 jaar.

(***) Jaarkaarthouders van Mondo Verde dienen ook een ticket te kopen.