Klassieker keert terug naar Furuvik voor 2019

Voor het vierde jaar op rij opent het pret- en dierenpark Furuvik in Zweden een nieuwe attractie. Vanaf mei 2019 kunnen bezoekers een ritje maken op een klassieke autoscooter die door de aankleding toch fris en modern zal aanvoelen.

 

Met een recordseizoen achter de rug komt Furuvik opnieuw met goed nieuws. Vanaf het begin van volgend seizoen kunnen de gasten genieten van een zeer populaire gezinsattractie genaamd Radiobilarna. Het park had reeds een autoscooter, maar deze is 8 jaar geleden uit het park verdwenen. De terugkeer van deze klassieker maakt daarom heel wat mensen gelukkig.

De attractie zal vooral opvallen door zijn kleurrijke neonlichten en 22 scooters in gelakt metaal en zal achter de Disk’o Tornado te vinden zijn. Deze wordt geleverd door het Italiaanse Gosetto en gasten kunnen een ritje maken vanaf 120cm.

CEO Nina Tano zegt het volgende over deze nieuwigheid: “De autoscooters zijn een klassieke tivoli-attractie en een echte familiefavoriet. Het is ongelooflijk leuk dat we onze bezoekers nu voor het vierde opeenvolgende jaar een nieuwe attractie kunnen bieden. De scooters zullen een zeer sterke aanvulling zijn op ons aanbod, en het zal ook een heel mooi ontwerp zijn.”

Furuvik is een combinatie van pret- en dierenpark met ook een waterpark en evenementenlocatie aan verbonden. Het park is onderdeel van Parks and Resorts Scandinavia waar ook Gröna Lund, Kolmården en Skara Summerland lid van zijn.

 

Bron: News Cision