Fotoalbum: Kentucky Kingdom – juni 2018

Kentucky Kingdom, een park dat verloren leek en tussen 2010 en 2014 gesloten bleef, investeerde de laatste jaren sterk in het park. Zo werden heel wat attracties opgeknapt en kreeg ook het waterpark een enorme opknapbeurt. Een van de blikvangers is het park is ongetwijfeld de achtbaan Storm Chaser. Hiervoor toverde Rocky Mountain Construction de houten, duellerende achtbaan Twisted Twins om tot een stalen achtbaan die je meeneemt doorheen drie inversies. Met Thunder Run biedt het park ook een echte woodie aan die gebouwd werd door de Dinn Corporation en opende in 1990. Nog meer thrill vind je in Lightning Run, een hypercoaster van Chance Rides. Vekoma mocht met T3 een hangende SLC-achtbaan bouwen voor het park en met Roller Skater een familiale achtbaan.