Halloween in Plaswijckpark

In de herfstvakantie van 20 t/m 28 oktober viert Plaswijckpark Halloween. Net als in voorgaande jaren wordt het park omgetoverd tot een spokenparadijs. Er is voor de kleintjes een leuk dagprogramma en voor echte durfals griezelen in het donker.

 

Overdag zijn er leuke activiteiten zoals heksenbezems maken, knutselen en je laten schminken als je favoriete engerd. Het hele park is uiteraard in Halloween stijl versierd. Er loopt ook een heks rond maar geen zorgen, ze lijkt misschien eng maar stiekem is ze best lief. Ze houdt enorm van selfies maken dus ga met haar op de foto als je durft!

Op woensdag- en vrijdagavond zijn er speciale avondopenstellingen. En als het donker wordt, worden de griezels wakker. Op woensdag kun je tussen 18:00 en 21:00 uur komen griezelen. Deze avond is gericht op kinderen tot 7 jaar. Op vrijdag kun je tussen 19:00 en 22:00 uur komen griezelen. Omdat de vrijdagavond enger is adviseren we een leeftijd van 8 tot 12 jaar.

Griezelen op een lege maag is niet fijn natuurlijk. Daarom is er een heerlijk keuzemenu samengesteld dat je vooraf samen met je entreebewijs kan reserveren. De (online) voorverkoop van avondkaarten is al gestart dus wees er snel bij!

Meer informatie over de Halloweenweek en een film om alvast in de stemming te komen kun je vinden op www.plaswijckpark.nl/halloween.