Het gaat spoken tijdens Halloween in Kolmården

In de herfst wordt de dierentuin van Kolmården opnieuw omgevormd tot een ontmoetingsplaats voor alle mystieke wezens. De mysterieuze sfeer die Halloween creëert is zeer populair, maar opgelet, een donkere schaduw valt over het park…

 

Het is weer tijd om de coolste Halloweenkostuums boven te halen tijdens het engste feest van het jaar. Kolmården wordt deze dagen gevuld met ranzige figuren en enge ervaringen. In de Wärdshuset zone komen bezoekers van weleer spoken en in de ridderzone woedt een strijd tussen gevechtslieden. In een oude tunnel groeien vreemde ranken in allerlei kleuren en doorheen het park loop je enge wezens op het lijf. Halloween in Kolmården is er voor het hele gezin, iedereen wordt uitgenodigd verkleed deel te nemen aan het grote geestenbal.

 

Langer en later geopend dit jaar

Het Halloweenevenement in Kolmården is dit jaar verlengd met enkele dagen en duurt tot later op de avond. Wanneer de duisternis valt over de bossen van het park, gaat de thrill verder. Je kunt er vuurshows ontdekken, heksen, geesten en andere wezens ontmoeten. Je kunt een ritje maken op de spectaculairste houten achtbaan van Europa, Wildfire en piraat spoken ontmoeten.

Vreemde wezens zullen je uitnodigen in een oud vervallen huis, waar ze je de stuipen op het lijf jagen. Met dit spookhuis wordt Halloween nog griezeliger. Het spookhuis wordt dan ook aangeraden voor oudere kinderen.

 

De Halloween periode loopt van 27 en 28 oktober en van 31 oktober tot 4 november, telkens van 11u tot 19u.

 

Bron en foto’s: Kolmården