Herfstactiviteiten in Erlebnispark Tripsdrill

Wanneer de bladeren van de wijnranken kleurrijker worden en de dagen beginnen te korten, beginnen in Erlebnispark Tripsdrill heel wat herfstactiviteiten. Deze gaan van de Altweibersommer tot het halloweenspektakel Feuer und Flamme

 

Herfstsfeer in het park

De Altweibersommer in Tripsdrill is zeer kleurrijk. Er valt heel wat herfstdecoratie te ontdekken, zoals hooiwagens, pompoenen, vogelverschrikkers en veel meer. Zo merk je ook wel dat het seizoen ten einde loopt. Tot het einde van het seizoen, op 4 november, garandeert Tripsdrill grenzeloos plezier met meer dan 100 originele attracties. In het Gasthaus zur Altweibermühle wordt het menu uitgebreid met pompoenspecialiteiten, verse aardappel- en uiencakes en andere gerechten.

 

Schaurige Altweibernächte – Griezelige oude hekserij

Het hoogtepunt van de Altweibersommer zijn de Schaurige Altweibernächte. Deze vinden plaats op 12, 13, 19 en 20 oktober 2018. De bezoekers zullen hun angsten ontmoeten in de vorm van enge wezens, die tussen 18 en 21.30 uur doorheen het park dwalen. Er zullen tijdens deze avonden drie spookhuizen in het park te vinden zijn.

Het nieuwste spookhuis is Trau Dich! De bezoekers ervaren hier het onheilspellende verhaal van een bruidspaar. Zullen ze hetzelfde treurige lot ondergaan als de bruidegom? Voor nog meer sensatie rijden ’s nachts (18.00 – 21.30 uur) alle vier de achtbanen, Höhenflug en Heisser Ofen.

Voor de kleintjes is de overdekte speelruimte ‘Gaudi-wijk’ geopend. Vanaf 18:00 uur geldt de Night Pass: deze is beschikbaar voor slechts € 18,00 (volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar) en € 13,00 voor kinderen van 4 tot 11 jaar en senioren vanaf 60 jaar. Voor houders van een geldige dag- of jaarkaart is het bezoek aan het evenement inbegrepen.

 

Feuer und Flamme

Het evenement “Feuer und Flamme” (30 en 31 oktober) is gloednieuw. Op een podium wordt een vurig showprogramma met vuurkunstenaars, tovenaars en acrobaten aangeboden. Vlammend entertainment voor het hele gezin is gegarandeerd. Op het einde zullen de bezoekers getrakteerd worden op een prachtig vuurwerk. Tijdens dit evenement kan men nachtelijke ritjes maken op Karacho, Mammut en G’sengte Sau, evenals op de familiale attractie Heißer Ofen. Dit tot 21 uur.