Fright Nights in Thorpe Park nog enger als voorheen

De Fright Nights in Thorpe Park beloven enger dan ooit te worden. Dit jaar openen meerdere live action mazes en keren vier favorieten terug. De Halloweenperiode staat voornamelijk in het teken van de TV serie The Walking Dead.

 

Halloween staat dit jaar in het teken van The Year of The Walking Dead in het Engelse Thorpe Park. Deze TV-serie is een groot succes en vormt de perfecte formule voor de Halloweenperiode.

 

De Fright Nights vinden plaats van:

  • Vrijdag 5 oktober2017 tot zondag 7 oktober
  • Vrijdag 11 oktober tot maandag 14 oktober
  • Vrijdag 18 oktober tot dinsdag 31 oktober

 

Op deze dagen is het park telkens geopend van 10 tot 10 uur

 

Spookhuizen en scarezones

 

The Walking Dead: Living Nightmare

Bij de indoor maze The Walking Dead: Living Nightmare zullen de bezoekers enge en iconische scenes ontdekken afkomstig uit de serie. In de maze zitten exclusieve scenes uit seizoen 7. De bezoekers sluiten zich aan bij andere overlevenden die de dood in de ogen staren en overgeleverd zijn aan de genade van Negan.

 

The Walking Dead: Do or Die

Jouw vrijheid is in zicht wanneer je de autoschroot doorwandelt om Sanctum te bereiken in deze outdoor live action maze. Treed in de voetsporen van de overlevenden op jouw pad naar de vrijheid. Maar een plek veroveren in Sanctum lijkt niet zo eenvoudig. Je moet voedsel vinden anders word je zelf voedsel. Het gerucht gaat dat er een Del Arno trailer staat in de buurt, maar je weet nooit wat daar in het donker schuilt.

 

Vulcan Peak

De Tribal Lords van de jungle komen samen en tijdens de oogstmaand van oktober zijn hun krachten op hun sterkst. Met de kap over je hoofd dwaal je door het diepe woud. Je kunt enkel maar vertrouwen op je oerinstincten om er zonder kleerscheuren uit te raken.

Een sinistere beat van jungle drums en rare gezangen in een vreemde taal spelen je zintuigen parten wanneer je jouw noodlot tegenkomt. Zullen de goden je goedgezind zijn of wordt je geofferd aan het vuur van de Vulcan Peak?

 

The Big Top

Het Figaro Bros Circus komt terug tot leven om betreders te belagen. Begin je bezoek met de voorspelling van je toekomst aan een oude waarzegger wiens tarotkaarten jouw lot zullen onthullen wanneer je dit vreemde circus betreedt. Wanneer je de spiegelhal betreedt, hou dan je ogen goed open, maar let op… Misschien word je zelf ook bekeken! Probeer spoedig een uitweg te vinden maar let op, het ergste moet nog komen.

Wandel doorheen het circus, ooit een plek voor gelach, nu een vervloekt monument voor de wraak van Figaro Bros. Wordt onderdeel van hun verknipte spel en ontdek of je het lot kan ontlopen dat anderen die jou voor waren beleefden.

 

Blair Witch

Na een jaar rust in de vervloekte Black Hills van Burkitsville, is Blair Witch terug in Thorpe Park en nog enger dan voorheen. Dwaal diep in de wildernis en vecht tegen de elementen en tegen het kwade dat in de duisternis leeft. Denk er aan: overnacht hier nooit, kijk haar niet in de ogen en draai nooit de hoek om.

 

Containment –betalende scare maze

Verder biedt Thorpe Park ook een extra scare maze aan met Containment, hiervoor dien je £10 te betalen. Bij deze attractie moet je een zogenaamde escape room overwinnen en dit tegen de tijd!

Overwin je angsten en ontsnap aan de nieuwste ervaring. Je zult in groepjes van tien personen opgesloten worden in deze maze, die vier kamers bevat. Men haalde de inspiratie bij de engste nachtmerries, je zult codes moeten kraken om het einde te bereiken… Dit alles om het tegengif te vinden tegen de infecties die verspreid worden!

 

SAW Alive: The Maze

Kan jij raden wie een spel wil spelen? De verknipte mensen die ooit SAW The Ride bedachten, creëerden de meest extreme live action maze ter wereld. En nog enger dan voorheen! De bezoekers komen oog in oog te staan met de sadistische Billy-pop en ondergaan zijn engste spellen…

 

Dead Creek Woods

Ooit was dit een populaire toeristische plek, vanwege de prachtige natuur, maar dit enge bos is nu berucht om een andere reden. De arme zielen die niet tijdig konden ontsnappen aan een virus zijn nu gedoemd om voor altijd in quarantaine te blijven. Het is nu aan jou om hier ongeschonden weg te raken.

 

Terror At Amity High

Big Bob organiseert een studentenfeest en de tieners van Amity Cove feesten aan Make-Out Point aan de oude racebaan. Maar dit zijn geen gewone studenten! Ze zijn voortdurend op zoek naar jong bloed om hun bende te versterken. Een beet in je nek en je zal niet langer staan kussen met Cindy, maar zal voor eeuwig ondood zijn!

 

Screamplexx Cinema

Halloween is pas compleet met een Horrorfilm marathon. Deze kan je beleven in de Screamplexx 4D! Neem vanaf 15 uur je popcorn in de hand en verslind een serie enge kortfilms.