Uitmetkorting.nl opnieuw op zoek naar achtbaantester

Ben jij een racemonster en deins je niet terug van grote hoogtes? Is jouw maag daarnaast bestand tegen snelheid, gekke wendingen en loopings? Lees dan snel verder! Mogelijk heeft Uitmetkorting.nl een droomvacature voor jou. Uitmetkorting.nl is namelijk voor het zesde jaar op rij, op zoek naar kandidaten die achtbanen willen testen!

 

Jaarlijks zet de kortingswebsite Uitmetkorting.nl een unieke vacature online voor haar bezoekers. We horen graag van onze achtbaantesters hoe zij de achtbanen en de pretparken ervaren. We zijn op zoek naar informatie over onder meer de thrill, prijs en entourage.

 

Functie-eisen

  • Waar moet een achtbaantester aan voldoen? We zoeken iemand die:
  • Een liefhebber is van ongekende snelheid en enorme hoogtes;
  • Liever 10 keer een looping pakt dan 1 keer in het reuzenrad stapt;
  • Creatief, punctueel en nauwkeurig is;
  • Beschikbaar is in de zomer van 2018 om 7 parken af te gaan;

 

Doel

De attractieparken die we graag willen laten testen, zijn: Drievliet, Duinrell, Efteling, Hellendoorn, Slagharen, Toverland en Walibi Holland. Wil je ook nog iets kwijt over die fenomenale burgers in het park? Noemenswaardige toevoegingen zijn altijd welkom. Hoe completer, hoe beter! Met alle informatie die we terugkrijgen, hopen wij de bezoekers van dagattracties een betere indicatie geven over de kwaliteit van de achtbanen en pretparken in Nederland.

 

Hoe maak je kans?

 

Solliciteren kan via de vacature op: https://www.uitmetkorting.nl/achtbaantester/

 

Het gaat om een vrijwillige functie, de winnaar ontvangt voor elk te testen attractiepark twee gratis toegangskaartjes.