Electroland keert terug naar Disneyland® Paris voor een derde editie in 2019

Het is officieel! Disneyland Paris heeft aangekondigd dat Electroland, omwille van het grote succes van dit jaar, in 2019 zal terugkeren naar het resort. Gedurende 2 avonden (29 en 30 juni) ontving de editie van dit jaar meer dan 16.000 muziekliefhebbers. Het event was groter dan ooit, met 8 wereldbekende DJ’s, langere openingsuren van het park, adembenemende shows, spannende attracties en tal van verrassingen.

 

Op vrijdag 29 juni namen 4 top DJ’s plaats op het podium in het Walt Disney Studios Park en klonken er klassieke mixen en nieuwe hits door de muziekboxen: Belgisch DJ Henri PFR, het Franse fenomeen Klingande en de legendarische Bob Sinclar (Love Generation en World, Hold On). Het publiek danste de hele avond lang op de beats terwijl adembenemende speciale effecten geprojecteerd werden op de Hollywood Tower Hotel attractie. De avond werd afgesloten door de Duitse DJ Robin Schulz (Sugar en OK) en een verrassingsbezoek van twee Marvel Figuren uit de Guardians of the Galaxy: Star-Lord en Gamora.

Voor de allereerste keer was er ook een tweede Electroland-avond, die werd geopend door de Britse saxofonist Lovely Laura en haar DJ-echtgenoot Ben Santiago. Ze werden afgelost door Mosimann uit Zwitserland, Afrojack uit Nederland en uiteindelijk door het wereldbekende DJ-duo Dimitri Vegas & Like Mike.

 

Fans van de Avengers werden zelfs getrakteerd op een onverwacht optreden van Loki en zijn broer Thor.

 

Gustav Branger, Vice President Disney Business Solutions & Special Events geeft een woordje uitleg over het event:

Electroland is een unieke ervaring voor muziekliefhebbers en Disneyland Paris fans. Het is dé uitgelezen kans om te genieten van een muziekfestival van wereldklasse in een unieke omgeving. Electroland maakt deel uit van een groeiende lijst van aankomende speciale evenementen in Disneyland Paris, zoals het RunDisney weekend, Disney Loves Jazz Festival en Rendez-Vous Gourmand die zowel nieuwe als terugkerende bezoekers aantrekken. Deze evenementen bieden hen de mogelijkheid om op een gloednieuwe manier te genieten van hun favoriete resort.

Dat Electroland 2018 een topeditie was, wisten zowel de bezoekers als DJ’s te bevestigen! Het enthousiasme van DJ duo Dimitri Vegas & Like Mike spreekt voor zich:

Dit is zo’n coole setting om in te spelen. De Tower of Terror in de achtergrond, de Hulk (…). Het ziet er fantastisch uit, het is gewoon gestoord. Het is leuk en het is het perfecte excuus om een feestje te bouwen. Ik ben dol op het concept. Het is geniaal. Het is Disney madness!

 

In 2019 vindt er een nieuwe editie plaats van Electroland in Disneyland Paris met nog meer muziek, attracties, projecties en vuurwerk.