Gers Pardoel bekroont in Plopsaland De Panne tijdens de Nacht van de Abonnees

De prestigieuze Story Walk of Fame aan het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne is opnieuw een ster rijker. En wat voor één! Niemand minder dan de Nederlandse hitsensatie Gers Pardoel heeft er zaterdagavond een mooi plekje tussen alle andere grote namen gekregen.

 

Nacht van de Abonnees:

Het was alweer een feestelijke editie van de Nacht van de Abonnees in Plopsaland De Panne. Het West-Vlaamse pretpark sloot op zaterdag 7 juli 2018 de deuren om 18 uur om een uurtje later opnieuw te openen, maar deze keer exclusief voor abonnees. De 10.000 abonnementhouders kregen een gratis drankje, donut en heel wat andere lekkere hapjes. Zo werden er heerlijke chicken nuggets en verse aardbeien met chocolade uitgedeeld aan de trouwe Plopsafans.

Maar buiten de hapjes en drankjes waren er ook heel wat animatie en verschillende optredens. Gastheer Jacques Vermeire praatte de gezellige avond aan elkaar. Eerst mocht hij het optreden van K3 aankondigen, daarna volgde er nog een optreden van Gers Pardoel en DJ Zina. De avond werd afgesloten met een spetterende vuurwerkshow.

 

 

Gers Pardoel krijgt ster op de Story Walk of Fame:

Gers Pardoel, bekend van de hits ‘Ik Neem Je Mee’, ‘Bagagedrager’, ‘Boem’ en ‘Zo Bijzonder’ en van zijn opmerkelijke deelname aan het populaire VTM-programma ‘Liefde Voor Muziek’ gaf eerder dit jaar een intiem optreden in een uitverkocht Plopsa Theater. Op 19 januari 2019 keert hij opnieuw terug naar het Theater voor de unieke theatershow ‘Bijzonder’. Voorafgaande aan het optreden van Gers Pardoel tijdens de Nacht van de Abonnees kreeg hij eeuwige roem voor al zijn hits. Dit gebeurde met een steronthulling op de Story Walk of Fame die de kers op de taart was van deze feestelijke dag.

 

 

Tekst, foto’s & video: Jonathan Sansens, Bob Van Dyck, Dimitri Delanghe (Themeparkfreaks.eu)