85 dagen puur amusement tot 23 uur in Gardaland

De zomer is in aantocht en Gardaland Night is Magic is er weer, het evenement waarbij je ook ‘s avonds de magische sfeer van het Park kunt vieren. Tot en met 9 september is het Park dan ook langer open, tot 23 uur om precies te zijn, waardoor onze bezoekers 5 uur langer van bijzonder amusement kunnen genieten. Gedurende 85 dagen wordt Gardaland omgetoverd in een nog magischere plek, dankzij de kleurrijke sfeer met lichtjes en muziek, een unieke gelegenheid om te genieten van alle fantastische attracties van het Park by night en van het adembenemende panorama van het meer onder de sterrenhemel.

 

Dit jaar heeft Gardaland besloten om de wereld van de sociale netwerken overal bij te betrekken, inmiddels een essentiële aanwezigheid in het leven van jong en oud. Gasten die elke dag door de straten van het Park lopen, kunnen medehoofdrolspelers worden van de avondshow omdat ze worden uitgenodigd foto’s te maken en ze te delen op instagram. De mooiste foto’s worden in een video verwerkt, die aan het einde van de show wordt geprojecteerd op de ledwall op het plein Piazza Valle dei Re. Voor een avond is iedereen de ster en testimonal van het amusement beleefd in Gardaland!

#generazionegardaland wordt deze zomer het leitmotiv van het Park, omdat vanaf de Welcome Show- elke dag om 9.55 – alvast een voorproefje van het lied wordt gegeven… een uitnodiging aan alle gasten om zich alvast zo goed mogelijk voor te bereiden op deze mood!

#generazionegardaland is ook de naam van de show die het avondprogramma van het park zal vullen, een nieuwe, fantastische en innemende show met buitengewone energieke performers en dansers, die op de muziek van de hit van het moment leven blazen in de grote finale van de dag, vol verrassende lichtspelen en vuurwerk.

 

 

De hele zomer kunnen onze bezoekers de verschillende nieuwtjes ontdekken die het Park biedt voor het seizoen 2018, met als eerste PEPPA PIG LAND, een volledig gethematiseerd gebied in het Park waar families een bezoek kunnen brengen aan HET HUIS VAN PEPPA PIG, Peppa en George kunnen ontmoeten en plezier kunnen maken met drie fantastische nieuwe attracties. In het nieuwe gebied kun je op grappige piratenschepen stappen in de attractie ISOLA DEI PIRATI en gepassioneerde avonturen beleven aan boord van het leuke kleineTREINTJE VAN OPA PIG of een vlucht maken op dekleurrijke LUCHTBALLON VAN PEPPA PIG om het fascinerende Park van bovenaf te ontdekken. Je kunt ook lekker springen in de beroemde modderpoelen en het door iedereen zo geliefde biggetje in het echt ontmoeten.

 

 

De nieuwe attracties van het Park zijn geschikt voor het hele gezin! En dus zullen onze trouwste bezoekers blij verrast worden door de vernieuwing van de iconische attractie I CORSARI die in een nieuw jasje is gestoken met video-mapping-effecten op bepaalde delen van het traject; voor filmliefhebbers en voor wie van spanning en sensatie houdt, biedt Gardaland een nieuwe ervaring: een versie in 4-D van 15 minuten van de hitfilm “San Andreas” van Warner Bros, Een bloedstollend avontuur tussen de Amerikaanse wolkenkrabbers, dat je beleeft alsof je in een adrenaline-attractie zit.

En natuurlijk zijn er ook de shows en optredens van hoog niveau voor een pauze vol pathos, met twee nieuwe originele voorstellingen: “Gardaland on Broadway”, een schitterende medley van memorabele musicals en “5 Elements”, een bijzondere reis ter ontdekking van een geheime wereld in het hart van de planeet de aarde.

Voor een virtuele onderdompeling in de fascinerende onderzeewereld heeft Gardaland SEA LIFE Aquarium – dat dit jaar zijn 10e verjaardag viert – tot slot voor alle bezoekers veel verrassingen in petto, waaronder de bijzondere Napoleonvis.

 

 

Maar dit zijn nog niet alle attracties van het Resort! De twee hotels, Gardaland Hotel en Gardaland Adventure Hotel, zijn altijd klaar om de bezoekers te ontvangen om de magie van het Park te verlengen en stellen speciale arrangementen ter beschikking om ten volle van alles te genieten dat het Resort te bieden heeft.

 

Gardaland Hotel, het bijzondere roze gebouw in New England stijl is met zijn 247 kamers het toonbeeld in de wereld van fantasy, sprookjes, dromen en betovering.Het hotel is onderverdeeld in vier paviljoenen heeft ook veel andere themakamers: van de themakamer overSEA LIFE tot die van Kung Fu Panda, van Happy Circustot het Piratenhol van de Magic House-kamer tot aan die van Oblivion en de superpopulaire Princess Kingdom enSnow Princess. Groot nieuws voor het seizoen 2018 zijn de twee themakamers van Peppa Pig waarmee de allerkleinsten een unieke ervaring kunnen beleven samen met de hele familie en zich helemaal thuis kunnen voelen in de wereld van Peppa, papa en mamma Pig en het broertje George!

Gardaland Hotel biedt verblijven van een nacht incl. ontbijt voor 2 volwassenen en een kind (3/12 jaar) in een Classic kamer, inclusief een combinatiekaartje voor een dag in Gardaland en een dag in Gardaland SEA LIFE Aquarium vanaf € 272 (of twee nachten vanaf € 407). Neem voor meer informatie contact op met 045/7590677 of raadpleeg de link www.gardalandholidays.it

Ook Gardaland Adventure Hotel heeft interessante aanbiedingen voor een avontuurlijk verblijf in het enige volledig gethematiseerde hotel in Italië! Het hotel bestaat uit twee paviljoens met elk 100 themakamers met decors met de thema’s van de verschillende avonturenwerelden die je al in het Park vindt. Van de weelderige jungle tot het wilde westen, van de Noordpool met ijs en mammoeten tot de Arabische sferen van “duizend-en-één-nacht”: Jungle Adventure, Wild West Adventure, Arctic Adventure en Arabian Adventure voor een onvergetelijke nacht!  In Gardaland Adventure Hotel vind je ook het superoriginele Tutankhamon Restaurant. De accommodatie is volledig in thema, uniek in zijn soort en voor iedereen toegankelijk – ook voor wie niet in het hotel logeert -en biedt een diner tussen de muren van een oude, indrukwekkende Egyptische tempel met pizza’s uit de houtoven of uitstekende gerechten van de culinaire plaatselijke en landelijke traditie geserveerd in een originele sfeer en vergezeld door live animatie.

Gardaland Adventure Hotel biedt voor deze zomer een pakket vanaf € 314,00 met themakamer voor een nacht voor 2 volwassenen en 1 kind (3-12 jaar) en een combinatieticket voor 1 dag in Gardaland Park + 1 dag in Gardaland SEA LIFE Aquarium – inclusief ontbijtbuffet in het Tutankhamon Restaurant.(hetzelfde pakket voor twee nachten is beschikbaar vanaf  € 491). Het arrangement is te boeken zolang de voorraad strekt. Neem voor meer informatie contact op met 045/7590677 of raadpleeg de linkwww.gardalandholidays.it