Bezoekers komen ondersteboven vast te zitten in Walibi

Tientallen bezoekers hebben spannende momenten meegemaakt in Walibi Belgium. Ze kwamen bij de attractie Buzzsaw ondersteboven vast te zitten. Gelukkig was het technisch team snel ter plaatsen en kwam iedereen er met de schrik vanaf.

 

Vrijdagmiddag hebben een aantal bezoekers van Walibi Belgium spannende momenten beleefd. De attractie Buzzsaw kwam door een technische storing vast te zitten op haar laagste punt. Op zich niets bijzonder aan, mocht het niet zijn geweest dat de grote bank ondersteboven was blijven hangen.

De 40 inzittenden zaten op die manier enkele minuten vast in hun hachelijke positie. Het technisch team kwam ter plaatsen om de bezoekers te bevrijden. Dit gebeurde onder luid applaus van de omstaanders en inzittenden.

Gelukkig raakte niemand gewond of onwel tijdens het gebeuren. De inzittenden kregen een gratis drankje van het park, maar sommige waren al weer verder gelopen naar de volgende attractie. Volgens een woordvoerster van het park was het incident op minder dan 5 minuten opgelost.

 

 

Bron: Looopings