Nieuwe familie-achtbaan op Duitse kermissen

De Duitse kermisexploitant Antonio Weber heeft een achtbaan aangekocht waarmee hij zal rondreizen op de Duitse kermissen. Het gaat om een familie-achtbaan in het thema van boerderijdieren. Het is de eerste achtbaan voor de exploitant.

 

Antonio Weber uit Lippstadt heeft een familieachtbaan aangekocht. Het gaat om een achtbaan met de Big Apple/Wacky Worm lay-out die gebouwd werd door de Italiaanse fabrikant SBF Visa Group. De achtbaan heeft de naam Kuhnos Farm gekregen en zal vanaf dit jaar op de Duitse kermissen rondreizen. De afmetingen van de attractie zijn 23 meter op 15 meter.

In tegenstelling tot de meeste achtbanen van dit type zullen de bezoekers niet in een wormachtige trein zitten, maar is er een compleet andere thematisering voorzien. De achtbaankarretjes zijn versiert in de vorm van boerderijdieren. Een witte koe met bruine vlekken speelt de hoofdrol.

Kuhnos Farm zal haar debuut maken op de Maimarkt kermis van Papenburg, dat op 20 kilometer van de Nederlandse grens gelegen is. De kermis vindt plaats van 10 mei tot en met 14 mei. Daarna reist de achtbaan door naar het Schützenfest van Altena, vlakbij Dortmund. Het Schützenfest vindt plaats van 31 mei tot en met 3 juni.

 

Bronnen: nordkirmes, kirmes-total, Antonio Weber

Foto’s: Antonio Weber