Fotoalbum: Zoo Dortmund – maart 2018

De Themeparkfreaks trokken op 30 maart 2018 naar het Duitse Zoo Dortmund. Dit dierenpark huisvest heel wat bijzondere diersoorten zoals de grote miereneter, condors, neushoorns en veel meer. Heel bijzonder was het luiaard verblijf, waar deze dieren net boven je hoofd vrij kunnen rondslingeren aan de takken. Je kan deze dieren echt vanop enkele centimeters van je verwijderd aanschouwen. Het Junglegebouw is ook eens bezoekje waard. Door de ruime thematisatie wordt je als het ware ondergedompeld in een ware jungle-sfeer. Hier kan je rustig slangen, krokodillen, piranha’s en andere diersoorten uit de mystieke jungle observeren. Dagelijks worden in het park ook enkele zeeleeuwenshows opgevoerd. Geniet samen met ons mee van de foto’s die Themeparkfreak Timothy voor ons ter plekke maakte.