Eerste onride beelden van nieuwe achtbaan in SeaWorld San Diego

Het Amerikaanse pretpark SeaWorld San Diego, gelegen in de staat Californië, opent volgende maand een gelanceerde achtbaan van Premier Rides. De nieuwigheid kadert in een groter investeringsplan. Na maandenlang bouwen vonden de testritten plaats en verscheen er een onride video van de achtbaan.

 

De nieuwe achtbaan kreeg de naam Electric Eel en zal passen in het thema van de oceaan. Electric Eel is een gelanceerde achtbaan van de Amerikaanse achtbaanbouwer Premier Rides. De rollercoaster heeft een hoogte van 45,7 meter en een snelheid van 99,8 km/u. Electric Eel bevat een inversie en wordt zowel de hoogste als snelste achtbaan van het pretpark. De achtbaan wordt in totaal 3 keer gelanceerd, 2 maal voorwaarts en 1 maal achterwaarts.

 

 

De nieuwe achtbaan zal geopend worden voor publiek op 12 mei 2018. Tijdens het wachten kunnen de bezoekers een collectie alen bekijken, waar vooral de sidderaal (in het Engels: Electric Eel) te bewonderen zal zijn. Dit is een soort aal die elektrische stoten kan afgeven. Verder zal er ook een expositie genaamd “Mission: Deep Discovery” te bewonderen zijn.