Zombies nemen dit jaar Heide Park over

De zombies zullen dit jaar het grootste pretpark van Noord-Duitsland overnemen. Niemand zal aan hen kunnen ontsnappen, want overal zal je de schepsels uit The Walking Dead tegen het lijf lopen.

 

De fascinatie voor zombies houdt maar niet op bij Heide Park. Dit naar aanleiding van de serie The Walking Dead, welke aan haar achtste seizoen bezig is. In een extra lange aflevering van de reeks sterft één van de hoofdrolspelers, puur kippenvel voor de fans. Maar ook bij Heide Park is er dit jaar heel wat kans op kippenvel.

 

Nieuw 2018: Zombie Escape
Adrenaline snelt door de aderen. Angstig geschreeuw wordt gehoord achter de muren, paniek verspreidt zich. In een oud verlaten pretpark regeren de levende doden. Ze hebben honger. Dappere thrillseekers vanaf 16 jaar kunnen op pad gaan door het zombie-gebied. Maar let op: alleen zij die het hoofd koel houden, de aanwijzingen herkennen en de raadsels oplossen, ontsnappen uiteindelijk aan de verschrikkelijke horror en de hongerige zombies. Op bepaalde weekenden (28 april, 5 mei, 2 en 9 juni, 8 en 15 september) zal er in Heide Park gestreden worden tegen dit tuig.

 

Horror Attractie Grand Hotel Morten
Voor horrorliefhebbers ouder dan 16 jaar opent de horror attractie Grand Hotel Morton haar deuren in april. Sombere kamers, geheime doorgangen, stof en spinnenwebben stellen de zenuwen van bezoekers van het Grand Hotel op de proef. De Boo-crew zal zorgen voor angst en terreur op 14 en 21 april.

 

Thrill Season Pass   

Voor de eerste keer en uniek dit jaar is er een extra kick voor alle adrenalineverslaafden. Voor de Thrill Season Pass betalen actie-fans slechts 46 euro en bezoeken ze Heide Park in het seizoen 2018 zo vaak als ze willen*. Zo kunnen ze alle evenementen beleven en de zes achtbanen van het park berijden.

 

* Uitgezonderd op: 30.03. (Goede Vrijdag), 01./02.04. (Pasen), 01.05. (Dag van de Arbeid), 10.05. (hemelvaartsdag), 20./21.05. (Pinksteren), 31.05. (Corpus Christi), 28.06.-08.08. (Zomervakantie Nds), 03.10. (Dag van de Duitse eenheid), 13./20./27.10. (Halloween-zaterdag)